Nieuwe ronden nieuwe kansen!

Ik ben bezig met een loopbaantraject. Ben na 20 dienstjaren op mijn schouder getikt: “ ik heb een heel vervelende mededeling voor je, kom je even mee naar het kantoortje?”  na amper 20 minuten minuten stond ik beduusd weer buiten. Reorganisatie, afdeling opgedoekt, je kunt gaan!

Is best wel pittig! Het menselijke aspect is ondergeschikt aan de ordinaire Euro’s. Kan de Kantjesaflopers en Ziekmelders zo opnoemen, maar toch delf ik als hondstrouwe werkneemster het onderspit. Life sucks (sometimes)

Wat nu? Een ding staat vast, nooit meer hetzelfde, moet nu zorgen dat ik geld kan gaan verdienen  met een goed gevoel, zonder dat zeurende stemmetje op de achtergrond  “wat ben ik in godsnaam de hele dag aan het doen?” Vandaar dus het loopbaantraject.

De loopbaancoach: ”Dat ontslag moet je niet zien als een verlies maar als een kans, nu kun je iets gaan doen waar je voldoening uit haalt! Ga vooral dingen doen die je leuk vindt”. Dat doe ik nu dus, heb eindelijk een website, wilde het al jaren maar zag op tegen het opzetten. Is inderdaad ploeterwerk. Vind het leuk om te schrijven en wil onderzoeken of ik het ook nog steeds zo leuk ga vinden als ik mezelf verplicht om regelmatig iets te posten. Ben ook gaan schilderen, heerlijk meditatief. Helaas zijn dat wel 2 bezigheden waar dan weer niks mee te verdienen valt.

Focus on the future!

4 gedachtes over “Nieuwe ronden nieuwe kansen!”

  1. Fijn, ik schilder en jij haakt, What’s in an Name, Een Haak die niet kan haken!

 1. Wat schrijf jij goed! Lekker vlot en herkenbaar! (Dat ”vlot” is misschien een echt Margriet-vrouwen woordje) Afijn, ik ga je lezen!!
  Trouwens, als je gewoon zo door ploetert, wie weet wat je dan met je schilderwerk kan gaan verdienen!

  Vooral dus doorgaan!

  Sandra Nieuweboer (Tekenstudio Landsmeer)

  1. Hi Sandra,

   Bedankt het is allemaal hobby, maar als het geld in het laatje zou kunnen brengen vind ik dat helemaal oké. Lijkt me heerlijk.

Reacties zijn gesloten.