Wie en waarom

Gab2016Wie is de ploetervrouw? Ik ben Gabriëlla, getrouwd, heb twee mooie dochters, een dito man en buurtkatten die in onze tuin als ware moordmachines mini-eksters en mega mollen te lijf gaan. Geen huis- maar wel visitekatten, dus wel de lusten en niet de lasten, de achtergelaten lijkjes buiten beschouwing gelaten.

 

Waarom een ploetervrouw?

Ben ik zo negatief? Nee helemaal niet ik ben gezegend met mijn leven, voor sommige mensen is het leven zwaar gezwoeg,  dat kan ik zeker niet zeggen. Maar het leven is ook geen gepolijste Facebook pagina met alleen maar  mooie momenten het is soms echt wel geploeter. Mijn devies luidt:

Nooit naar je toe maar altijd van je afploeteren! 

De ploeterfactoren die nu spelen zijn:

1 Ik ben gestart met mijn stage bij een huisartsenpraktijk in Landsmeer! Leerzaam, leuk en vermoeiend omdat er zoveel indrukken op me afkomen in het begin. Carrière switch na je 50ste blijft spannend!

2 Bezig mijn gewicht weer de goede kant op te krijgen met mindering van koolhydraten. Het gaat traag maar gestaag, gezondheid is de grootste motivatie.

3 Opvoeding, eigenlijk is elke opvoeder een amateuristische kluns, op het moment dat je denkt het door te hebben dient de volgende fase in de kindertijd zich alweer aan. De pubertijd vereist weer andere pedagogische vaardigheden dan de tienerjaren. Die probeer ik nu onder de knie te krijgen.

Alle tekst op deze site is © ploetervrouw

8 gedachtes over “Wie en waarom”

  1. He ploeteraar, wat een leuk idee en ga vooral door met dit erg leuk om te lezen. ik blijf je volgen

  2. geschreven met een lachspiegel voor je snufferd. ik ben benieuwd naar je volgende ploeter

  3. Dit is echt een leuke site.

    Als vriendin van je schoonmoeder, die veel verhalen over jullie verteld , ga ik zo een stukje mee in jullie leven.

  4. Je verhalen zijn echt zo humoristisch en herkenbaar. Ga er vooral mee door, super leuk!

  5. Ik lees net je verhaal over je dochters zo appart ik snapte er vd week niks van nooit aan deze mogelijkheid gedacht. Toch wel een tweeling

  6. Hé Ploetervrouw die ook nog eensgeweldig schildert, wat een ontzettend leuke blogs! Ik heb er een aantal gelezen. Wat schrijf je leuk !
    Liefs!

Reacties zijn gesloten.